Правоохоронці Львівщини припинили діяльність 3D кінотеатру

Правоохоронці Львівщини припинили діяльність 3D кінотеатру

17.06.15 14:22 0 635
Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області в Самборі припинили незаконну діяльність 3D кінотеатру, в якому транслювали контрафактні повнометражні кінофільми.

«Також ми встановили особу зловмисника, котрий без відповідних дозвільних документів, в орендованому приміщенні за допомогою високотехнологічного обладнання транслював кінострічки», - розповів начальник відділу УПЗСЕ ГУМВС України у Львівській області Михайло Тесля.

Під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні підпільного кінотеатру, правоохоронці виявили та вилучили 3D кінопроектор, ресивер об'ємного звуку, системний блок та зовнішній жорсткий диск із записами кінострічок, спеціальні окуляри та грошові кошти виручені від незаконної трансляції кінофільмів. Крім цього, працівники міліції вилучили друковані квитки, документацію та рекламні плакати про заклад.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.176 (порушення авторського права і суміжних прав) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією та знищенням всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УПЗСЕ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ