У Львові довідку про несудимість можна буде замовити в онлайн-режимі

У Львові довідку про несудимість можна буде замовити в онлайн-режимі

17.06.15 12:46 0 656
Головне управління МВС України у Львівській області долучилося до проекту Львівської міської ради, онлайн порталу - «Особистий кабінет мешканця». Найближчим часом львів'яни зможуть в Інтернеті замовити довідку про несудимість, а потім забрати її у відповідному відомстві.

«Львів – місто інновацій. Ми не хочемо відставати від еволюції нашого міста і ми вкотре доводимо, що є відкритими до змін, реформ та впровадження нових технологій. Ми дбаємо за мешканців міста і будемо намагатися й надалі робити їхнє життя максимально комфортнішим», - розповів начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Долучитися до використання порталу в бета-режимі можна за наступним посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1j2GYPV3Z9VaCguoYOQiEsUBLOM5FdajFtuaTcz8XMNo/viewform?c=0&w=1

«Крім того, на порталі буде додана функція електронної реєстрації на прийом до очільника міліції Львівщини», - розповів заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області капітан міліції Роман Баховський.

Ідентифікація громадян у «Особистому кабінеті мешканця» відбуватиметься за допомогою інноваційного механізму BankID, реалізованого в партнерстві із низкою найбільших українських банків, а згодом і за допомогою MobileID та електронно-цифрового підпису.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ