У Рівненській області з початком літніх канікул профорієнтація в Демидівці не припиняється

У Рівненській області з початком літніх канікул профорієнтація в Демидівці не припиняється

17.06.15 14:37 0 788
Шлях до вибору професії починається ще з дитинства. Щоб правильно зорієнтуватись у виборі професій, дітлахам необхідно більше дізнатись про них. Саме тому Демидівський районний центр зайнятості проводить активну профорієнтаційну роботу зі школярами, починаючи з наймолодших. Не припиняється вона і з початком літніх канікул.

Інтерактивні заходи для учнівської молоді із використанням мобільного центру профорієнтації провели фахівці районного центру зайнятості 9 та 15 червня в пришкільних таборах Вербенської ЗОШ І-ІІІ ст. та Хрінницької ЗОШ І-ІІІ ст., а також в оздоровчому таборі «Чайка» та КП «Дитячий санаторій «Хрінники». Діти розповідали про професії своїх батьків, «приміряючи» їх на себе, відгадували загадки, виконували цікаві вправи, демонструючи ерудицію та кмітливість. Крім того, школярі взяли участь у конкурсі малюнків «Моя майбутня професія». Автори кращих робіт отримали призи від служби зайнятості.

Діти дізналися про послуги служби зайнятості, актуальні на ринку праці професії. Загалом 145 учасників пізнавально-розважальних заходів отримали чимало корисної та цікавої інформації, збагатили свій світогляд.

Закінчились заходи оголошенням найактивніших гравців та нагородженням переможців. Учні набули нових знань, відкрили для себе багато нового зі світу професій, а спеціалісти центру зайнятості отримали задоволення від спілкування з підростаючим поколінням.

Жителям Вербні надали й юридичні консультації. Дорослим, які завітали на профорієнтаційні заходи, у питаннях чинного законодавства про зайнятість населення допомагав розібратися юрисконсульт Олександр Романюк.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ