Чернівці: Іспано -Українська Торгова Палата  запрошує представників бізнесу до співпраці

Чернівці: Іспано -Українська Торгова Палата  запрошує представників бізнесу до співпраці

17.06.15 14:49 0 568
З метою розвитку економічних і ділових відносин, стимулювання залучення інвестицій в економіку України, організації та підтримки торгових зв'язків 15-16 жовтня 2015 року в місті Валенсія, Іспанія, відбудеться «Іспано – Український бізнес-формум 2015», в якому братимуть участь потужні іспанські бізнесмени та інвестори, виробники та торгові фірми із різних галузей та представники банківського бізнесу.

Іспано -Українська Торгова Палата запрошує представників бізнесу взяти участь у цьому форумі. Українським підприємствам надається зручна можливість знайти бізнес-партнерів в Європі та вигідно продати/купити свій продукт/послуги, а також придбати нерухомість, відкрити власний бізнес, отримати інформацію про навчання дітей, а також інформацію щодо отримання всіх юридичних дозволів на проживання та ведення бізнесу в Іспанії.

Детальна інформація щодо діяльності Іспано – Української Торгової Палати та організації співпраці у напрямку розвитку ділових відносин між українськими та іспанськими партнерами розміщена на офіційному сайті Іспано – Української Торгової Палати www.spain-ukraine.com.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ