У Чернігові паливо зберігають безпечно

У Чернігові паливо зберігають безпечно

17.06.15 11:02 0 572
Після масштабної пожежі нафтобази у Василькові під Києвом Чернігівський міський голова Олександр Соколов дав доручення перевірити дотримання умов зберігання палива на підприємствах обласного центру.

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Олександр Кузнецов, працівники управління відвідали підприємства, серйозних порушень не виявили.

Найпотужнішим у місті за обсягами зберігання паливно-мастильних матеріалів є державне підприємство "Комбінат "Айстра". На підприємстві в постійній готовності перебуває штатна пожежна команда, усі засоби пожежогасіння – у робочому стані і готові до застосування.

З метою запобігання можливим терактам, підприємство укомплектоване сучасною системою охорони (має систему відеоспостереження). "Результати перевірки показали, що керівництво "Комбінату "Айстра" з розумінням та відповідальністю ставиться до своїх обов'язків щодо безпечної роботи підприємства, підтримує протипожежний стан на належному рівні", - прокоментував О.Кузнецов.

Також перевірено ТОВ "Венчурі Трейд Оіл" (більш відоме серед мешканців Чернігова як "нафтобаза"), що розташоване по вул. Толстого. З'ясовано, що з 2008 року паливно-мастильних матеріалів на території товариства немає, ємності, призначені для зберігання паливних матеріалів, є порожніми.

Крім того, міський відділ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області до кінця червня перевірить усі автозаправні станції міста щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чем хороша мебель от ...
Наступна новина: Угорський державний ...

КОМЕНТАРІ