Чернівецька область: рятувальники ліквідували 8 пожеж

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 8 пожеж

18.06.15 14:26 0 592
За останні 4 доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 8 пожеж. Так, 12 червня в селі Лукавці Вижницького району сталася пожежа в господарській будівлі. Складність пожежі полягала в тому, що будівля була повністю дерев’яною, через що вогонь швидко поширювався по конструкції споруди. Окрім цього, існувала ймовірність розповсюдження пожежі на поруч розташовані житловий будинок та літню кухню. Рятувальники міста Вижниця та місцева пожежна охорона села Лукавці оперативно ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок та літню кухню. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття будівлі побутову техніку.

15 червня у селі Ропча Сторожинецького району в житловому будинку місцевого мешканця виникла пожежа. Повідомлення про пожежу до Народної служби порятунку 101 надійшло о 00:44 від домовласника, який помітив небезпеку вже тоді, коли полум’я охопило значну площу. Мешканцям будинку вдалося самостійно вийти у безпечне місце. За місцем виклику були направлені пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Чудей, Верхні Петрівці та Нижні Петрівці. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі склала 150 кв. м.. Через те, що поруч із житловим будинком знаходилася господарська будівля, існувала загроза перекидання на неї вогню. Рятувальники запобігли розповсюдженню пожежі, локалізувавши її в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено покрівлю будинку, пошкоджено перекриття, господарські речі та майно. Оперативні дії бійців ДСНС дозволили врятувати від знищення 2 будівлі. Попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі.

Всього в ході ліквідації пожеж пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 8 будівель та 1 автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За минулі вихідні на ...

КОМЕНТАРІ