В Чернівецькій області рятувальники отримали в подарунок від польських колег пожежний автомобіль

В Чернівецькій області рятувальники отримали в подарунок від польських колег пожежний автомобіль

18.06.15 13:54 0 521
11 червня в місті Сторожинець в Сторожинецькій районній адміністрації відбулася урочиста зустріч за участю керівників місцевих органів влади, керівництва Управління ДСНС України у Чернівецькій області та делегації з Польщі на чолі з Конрадом Кобусом, бурмістром міста Жгув (Республіка Польща). Також до складу делегації входили і польські пожежники та волонтери. Дана зустріч проводилася в рамках міжнародної співпраці громади Сторожинеччини з містом Жгув.

В рамках заходу польські гості вручили працівникам Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець пожежний автомобіль «Стар». Даний автомобіль, тоннажністю 3,5 тонни, виробляється в Польщі. Також рятувальникам Сторожинецького району було вручено і пожежні каски. Окрім цього, польські вогнеборці обмінялися досвідом з українськими колегами. Зокрема, розглядалися питання щодо участі волонтерів під час ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій та діяльності місцевих пожежних формувань. Враховуючи позитивні результати такої співпраці між країнами, очільник Сторожинецької РДА Ярослав Бартош, зазначив, що в подальшому цей напрямок роботи адміністрації буде одним із пріоритетних.

«Це вже не перший випадок вияву дружби між українськими та польськими пожежниками. А це зайвий раз доводить, що ми маємо надійного друга та партнера, який прийде на допомогу у скрутну ситуацію. Завдяки нашим польським колегам нам вдалося покращити захист мешканців району від вогню» – повідомив заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Шмиголь.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: м. Тячів: внаслідок ...

КОМЕНТАРІ