Юна мешканка області Світлана Деревянко стала переможцем Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу на протипожежну та техногенну тематику

Юна мешканка області Світлана Деревянко стала переможцем Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу на протипожежну та техногенну тематику

18.06.15 10:11 0 570
Добровільне пожежне товариство України спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій організували та провели у 2015 році Всеукраїнський дитячий літературний конкурс на протипожежну та техногенну тематику «Захистимо країну від лиха».

Розпочинаючи захід за мету організатори перед собою ставили залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил пожежної та техногенної безпеки, формування у них навички обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища.

Конкурс стартував у січні 2015 р. з районного (міського) етапу, потім діти змагались у обласному етапі, і, вже, у квітні організатори проводили заключний Всеукраїнський етап.

Усіх учасників розподілено на три вікові категорії: від 6 до 10; від 11 до 14 та від 15 до 18 років.

Оцінювання робіт проводилось за наступними категоріями: змістовність, стиль, грамотність викладу, відповідність тематиці та оригінальність. Обласний оргкомітет відібрав для участі у Всеукраїнському етапі 12 художніх та 8 поетичних творів на протипожежну та техногенну тематику.

Отже, за результатами Всеукраїнського конкурсу дитячих робіт на пожежну та техногенну тематику Житомирщина має одну переможницю Світлану Дерев’янко, авторку твору «Казка про кмітливих поросят».

Світлана мешканка смт Першотравенськ Баранівського району. Дівчинка у молодшій віковій категорії (6-10 років), в номінації «Поетичний твір» посіла почесне ІІ місце.

Тож Житомирщина край пишається своєю переможницею і бажає їй в подальшому підкорення пожежного та техногенного Олімпу!

Результати Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу на протипожежну та техногенну тематику у науково-виробничому журналі «Пожежна та техногенна безпека №5 (20) (2015).

Поетичний твір «Казка про кмітливих поросят». Автор – Світлана Дерев’янко (смт Першотравенськ, Баранівський район, Житомирська область).

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Операція «Автобус-2015»: ...
Наступна новина: Чернівці: Городянам ...

КОМЕНТАРІ