м. Ужгород: в одній пожежі постраждали три автомобілі

м. Ужгород: в одній пожежі постраждали три автомобілі

18.06.15 09:20 0 646
У ніч на 16 червня в Ужгороді на вул. Можайського загорівся легковий автомобіль «Mazda 3» 2008 року випуску, який стояв на парковці поблизу багатоповерхового житлового будинку. Пожежу помітили місцеві мешканці завдяки тому, що через високу температуру в машині спрацювала сигналізація. О 04:04 про подію повідомили до служби порятунку «101».

Для ліквідації загорання в автомобілі на вул. Можайського направили два відділення вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Утім на час прибуття пожежних підрозділів вогонь встиг перекинутися на машини, що стояли по обидва боки від палаючого авто. О 04:15 бійці ДСНС локалізували пожежу й о 04:26 – повністю її ліквідували.

Що призвело до загорання автомобіля – з’ясовують правоохоронні органи. Завдані стихією збитки також встановлюються, адже вогонь знищив моторний відсік, два передніх колеса, лобове дзеркало, капот машини та пошкодив передню панель і внутрішню обшивку транспортного засобу. Крім цього, на автомобілі BMW 735 було пошкоджено бокове дзеркало й бокову фару, а на машині «Mazda CX-7» – бокове дзеркало, праву сторону кузова, бокову фару і бампер.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині семінар для ...

КОМЕНТАРІ