м. Тячів: внаслідок загорання автомобіля отримав опіки 67-річний чоловік

м. Тячів: внаслідок загорання автомобіля отримав опіки 67-річний чоловік

18.06.15 13:56 0 528
14 червня у м. Тячів на вул. Мазепи загорівся легковий автомобіль ВАЗ-2104, розташований в гаражі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Про пожежу до оперативно-рятувальної служби о 16:02 повідомив власник обійстя, який саме ремонтував машину.

На місце події оперативно прибули бійці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. Насамперед вогнеборці витягли палаючий автомобіль із гаража, тим самим врятувавши весь житловий будинок від знищення полум’ям. О 16:12 пожежники локалізували загорання і через 10 хвилин повністю його ліквідували.

67-річний власник транспортного засобу на пожежі отримав опіки лівого передпліччя І-ІІ ступенів важкості. Каретою швидкої допомоги чоловіка госпіталізували до Тячівської районної лікарні.

Причину виникнення пожежі наразі з’ясовують правоохоронці. За словами господаря обійстя, у гаражі він ремонтував авто, а саме замінював паливний шланг. Під час роботи бензин витік на руку чоловіка й спалахнув від лампи, якою власник машини підсвічував собі. Далі вогонь перекинувся на сам транспортний засіб. Як наслідок, полум’я пошкодило задню частину автомобіля. Завдані збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: З початку року вінничани ...

КОМЕНТАРІ