В Закарпатській області у Виноградівському районі в Тисі потонув 15-річний хлопець

В Закарпатській області у Виноградівському районі в Тисі потонув 15-річний хлопець

18.06.15 11:16 0 684
Ввечері 9 червня на річці Тиса поблизу смт Королево Виноградівського району затонув 15-річний хлопець. Повідомлення про це надійшло до оперативно-рятувальної служби о 19:50 від чергового Виноградівського РВ УМВС. За попередніми даними, молодий мешканець смт Королево пішов купатися на непристосоване для цього місце. У річці, де глибина сягає 6 метрів, хлопець потрапив у водоверть і захлинувся.

На місце події виїхали працівники водолазно-рятувального відділення з м. Хуст. Півтори години рятувальники шукали тіло хлопця у водоймі й о 22:23 підняли його на берег. Детальні обставини трагічного випадку з’ясовують правоохоронні органи.

Зважаючи на те, що останнім часом збільшилася кількість випадків загибелі людей на воді, Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян бути обережними під час відпочинку на річках та озерах. Обирайте для купання лише спеціально відведені та обладнані для цього місця, а не стихійні пляжі. Купайтеся у світлу частину доби, однак не під час обідньої спеки. Не заходьте у воду одразу після прийому їжі та в нетверезому стані, а також не залишайтеся у воді надовго (купатися слід не більше 15-20 хвилин). А головне – не купайтеся наодинці й не запливайте на обмежувальні знаки. І в жодному разі не залишайте дітей біля водойм без нагляду дорослих. Пам’ятайте, що дотримання цих нескладних правил забезпечить вам приємний відпочинок і допоможе уникнути трагедії!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Кредит под залог ...

КОМЕНТАРІ