Чесько-українська дружба заради охорони здоров’я

Чесько-українська дружба заради охорони здоров’я

18.06.15 14:25 0 511
Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух відвідав Дунаєвеччину.

У Дунаєвецькій центральній районній лікарні відбулась зустріч голови райдержадміністрації Олександра Бернашевського, голови районної ради Антона Камінського, Дунаєвецького міського голови Станіслава Небельського, головного лікаря центральної районної лікарні Володимира Крупка, колективу лікарні з Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом та офіційною делегацією з м. Брандіс над Лабем-Стара Болеслав (Чехія). У складі чеської делегації були: заступник старости - Петер Квача, голова бюджетного комітету місцевого уряду – Ярослав Єрабка, громадський діяч Зеник Кугутіч та координатор співпраці між м.Дунаївці та м. Брандіс над Лабем-Стара Болеслав (Чехія) Михайло Сігетті.

Зустріч проходила під назвою “Чесько-українська дружба заради охорони здоров'я”.

Принагідно зазначити, що близько місяця тому за сприяння Посольства Чеської Республіки в Україні і особисто Івана Почуха Дунаєвецька центральна районна лікарня отримала нове медичне обладнання, зокрема 2 сучасних електрокардіографи, один ректороманоскоп і апарат штучної вентиляції легень для новонароджених.

Під час зустрічі дунаївчани подякували Послу за допомогу і підтримку, а також висловили надію на подальшу співпрацю.

На завершення зустрічі Посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух відвідав реанімаційне, хірургічне та пологове відділення районної лікарні, де було встановлено вищезазначене медичне обладнання.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: освітні заклади ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ