Чернігів: Працівників міської та районних у місті рад ознайомили з новаціями антикорупційного законодавства

Чернігів: Працівників міської та районних у місті рад ознайомили з новаціями антикорупційного законодавства

18.06.15 14:47 0 518
Навчання посадових осіб Чернігівської міської ради, Новозаводської та Деснянської районних у місті рад та керівників комунальних підприємств міськради у рамках постійно діючого тематичного семінару “Місцеве самоврядування як основа демократичного розвитку суспільства” проведено 16 червня з питань застосування Закону України “Про запобігання корупції”.

Відкриваючи захід, заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров нагадав, що 26 квітня набрав чинності Закон України «Про запобігання корупції» в новій редакції. Він зауважив, що тема навчання є дуже актуальною, оскільки зміни торкнулися багатьох аспектів служби в органах місцевого самоврядування.

Про особливості нового закону і механізми його застосування розповіла начальник юридичного відділу обласної державної адміністрації Наталія Мужикова. Вона, зокрема, зупинилася на тлумаченні деяких термінів, на принципово нових розділах нового закону, роз'яснила поняття конфлікту інтересів та пов'язаних із цим ситуацій, навела конкретні приклади.

Учасники семінару задали ряд запитань, на які отримали фахові вичерпні відповіді.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ