Чернігівська область: за добу на водоймах знайдено тіла 2-х людей

Чернігівська область: за добу на водоймах знайдено тіла 2-х людей

18.06.15 11:31 0 532
15 червня у Чернігові в р. Десна знайдено тіло 9-річного хлопчика, який потонув 13 червня під час відпочинку з батьками біля водойми. Дитина деякий час гуляла на березі, аж раптом зникла з поля зору батьків. Вони кинулися шукати сина, але так і не знайшли. До пошуків була задіяна водолазно-рятувальна станція.

Також 15 червня у ставку поблизу с. Оленівка Борзнянського району місцеві жителі знайшли тіло 65-річного мешканця м. Борзна. На березі чоловік залишив велосипед і особисті речі. Обставини його загибелі встановлює слідство.

З цим зазначимо, що на Чернігівщині під час купання вже потонуло 15 людей, з них 2 дитини. У зв’язку з цим, рятувальники закликають населення бути уважними та обережними під час відпочинку біля водойм. Контролюйте дозвілля дітей, які можуть самостійно зайти у воду або вигадати небезпечні ігри. Купайтеся тільки у спеціально відведених для цього місцях, з пологим і твердим дном. Розраховуйте свої сили і не запливайте далеко від берега, не влаштовуйте небезпечні ігри на воді. Ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані, не пірнайте в незнайомих місцях, з мостів, на мілководді та після тривалого перебування на сонці. Уникайте води зі швидкою течією.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кредит под залог ...
Наступна новина: Іван Бабійчук: «Наше ...

КОМЕНТАРІ