Чернігівська область: за вихідні на водоймах області знайдено тіла трьох осіб

Чернігівська область: за вихідні на водоймах області знайдено тіла трьох осіб

18.06.15 09:46 0 531
Тільки розпочався купальний сезон, а до обласного Управління ДСНС щотижня надходить по декілька повідомлень про загибель людей на водоймах. З початку року на Чернігівщини потонуло 17 осіб, а протягом купального сезону - вже 13. Головними причинами трагедій є купання в необладнаних місцях або у стані алкогольного сп’яніння та порушення правил безпечної поведінки на воді.

Так, 8-го червня в м. Городня під час відпочинку з друзями на березі р. Чибриж пішов плавати на надувному матраці 17-річний місцевий житель. З невідомих причин хлопець зслизнув з матрацу та пішов на дно. Спроби очевидців врятувати життя молодого чоловіка були марними. Лише 12-го червня спустивши рівень води в річці вдалося знайти його тіло.

12-го червня відпочиваючи на березі в р. Десна біля с. Дігтярівка Новгород-Сіверського району, компанія відзначала "Останній шкільний дзвінок". Розжарившись на сонці чоловік з жінкою пішли покупатися. Запливши близько 30 м від берега їм стало зле та вони почали тонути. Це помітили інші відпочиваючи та приплили їм на допомогу. Жінку вдалося врятувати, а от 40-річного чоловіка знайти не вдалося. Його тіло було піднято на поверхню водолазами Н.-Сіверської рятувальної станції.

Цього ж дня у с. Шаповалівка Борзнянського району пішла покупатися до місцевого ставка та потонула 26-річна місцева жителька. Лише спільними зусиллями відпочиваючих та рятувальників о 17:00 її тіло було знайдено.

З огляду на це, Управління ДСНС в області звертається до громадян з проханням бути вкрай обережними на водоймищах. Купайтеся тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Розраховуйте свої сили і не запливайте далеко від берега. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді та ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані. Слідкуйте за розвагами дітей, дбайте про Вашу безпеку!

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За тиждень у Чернівцях ...
Наступна новина: Львівська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ