В Чернігівській області поблизу міського пляжу "Брянськ" рятувальниками вилучено та знищено 3 артилерійські боєприпаси

В Чернігівській області поблизу міського пляжу "Брянськ" рятувальниками вилучено та знищено 3 артилерійські боєприпаси

18.06.15 08:08 0 606
12 червня о 10:30 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що на березі р. Десна, біля готелю «Брянськ», виявлено 2 невідомі предмети схожі за ознаками на боєприпаси.

На місце події одразу виїхала група піротехнічних робіт та відділення підводного розмінування УДСНС у Чернігівській області, які кваліфікували дані вибухонебезпечні предмети, як артилерійські постріли калібром 30 мм. При додатковому обстеженні прилеглої водної території було виявлено ще один артилерійській боєприпас калібром 45 мм.

Після проведення комплексу піротехнічних заходів всі вибухонебезпечні предмети були вивезені на спеціальний полігон на межами населеного пункту та знищено шляхом підриву.

З огляду на це, Управління ДСНС України у Чернігівській області звертається до громадян з проханням, якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпас, не торкайтеся його. Ступінь небезпеки вибухонебезпечних речей можуть визначати тільки професійні піротехніки. Саме вони й приймають рішення про подальшу долю підозрілих предметів. Місце, де виявлено небезпечну знахідку, варто обгородити та організувати його охорону, щоб ніхто не зміг на неї випадково натрапити. Слід припинити будь-які сільськогосподарські чи інші роботи поблизу цього місця. Про підозрілий предмет необхідно терміново повідомити підрозділ ДСНС, зателефонувавши за номером 101 або міліцію за номером 102.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ