У Рівненській області про світ професій розповіли дітям-сиротам

У Рівненській області про світ професій розповіли дітям-сиротам

18.06.15 14:06 0 600
На базі Олександрійського навчального відділення Рівненського ЦПТО ДСЗ 15 червня відбулася зустріч фахівців відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості з вихованцями обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, Олександрійського дитячого будинку сімейного типу.

Учасниками зустрічі стали учні 8-11-х класів. На профорієнтаційному заході їм розповіли про важливість правильного вибору професії, ознайомили з різноманіттям професій, а також допомогли виявити здібності, інтереси та нахили до певного виду діяльності. Зокрема, учням провели кваліфіковане психологічне тестування за методиками: «Карта інтересів», «Диференцiйно-дiагностичний опитувальник за Є. Клімовим» для виявлення схильностей до певного типу професій, тест Дж. Голланда на визначення професiйної спрямованості особистості. Також діти мали змогу дізнатися про свої домінуючі мотиви при виборі майбутньої професії за відповідною методикою.

Усі учасники заходу отримали багато нової та цікавої інформації про світ професій, визначили свої власні можливості і здібності та отримали корисний роздатковий матеріал.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ