У Львівській області піротехніки знешкодили 5 вибухонебезпечних предметів і отримали 3 повідомлення про небезпечні знахідки часів війни

У Львівській області піротехніки знешкодили 5 вибухонебезпечних предметів і отримали 3 повідомлення про небезпечні знахідки часів війни

18.06.15 09:19 0 574
14 червня о 12:07 до рятувальників надійшло повідомлення, що в сел. Славське Сколівського району під час відпочинку в урочищі «Синевир», в р. Опір виявлено 2 предмети ззовні схожі на мінометні міни часів Великої Вітчизняної війни. І вже 16 червня о 10:30 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України 4 одиниці – 82 мм мінометних мін вилучено та знищено встановленим порядком.

16 червня о 10:40 до рятувальників надійшло повідомлення від Самбірського МВ ГУ МВС, що під час обшуку по кримінальному провадженні в приватному житловому будинку, виявлено предмет ззовні схожий на осколковий фугасно-запалювальний постріл, який був вилучений. Так о 16:15 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України 30 мм артилерійський постріл вилучено та знищено встановленим порядком.

Також протягом минулої доби до рятувальників надійшло 3 повідомлення про небезпечні знахідки а саме: в с. Раковець Пустомитівського району, с. Підгірці Бродівського району та в м. Червонограді. По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпасів.

Так, загалом з початку року на території Львівської області виявлено 689 вибухонебезпечних предметів, 2540 набоїв та 42 підривника в 164 місцях.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: м. Ужгород: в одній пожежі ...

КОМЕНТАРІ