У Львівській області свободівці в Бродівській міській раді наполягають на першочерговому наданні земельних ділянок для учасників війни на Донбасі

У Львівській області свободівці в Бродівській міській раді наполягають на першочерговому наданні земельних ділянок для учасників війни на Донбасі

18.06.15 15:15 0 600
16 червня 2015 року відбулась чергова сесія Бродівської міської ради, на якій міський голова Анатолій Белей намагався проштовхнути рішення про відмову у наданні земельних ділянок учасникам російсько-української війни на Донбасі. Однак свободівці категорично заявили, що захисники держави мають першочергово отримати землю для будівництва житла.

Голова фракції ВО "Свобода" Віктор Горішній наголосив на тому, що свободівці не голосуватимуть за відмову в отриманні ділянок. "Депутатам розказують, що в місті немає вільних земельних ділянок, але водночас лобіюються рішення про надання землі "потрібним" людям. Ми наполягаємо на тім, що захисники цілісності й незалежності держави повинні першочергово отримати землю в Бродах", – наголосив депутат.

Також депутатський корпус підтримав ініційоване свободівцями рішення про надання 100 тисяч гривень на матеріяльну допомогу важкопораненому льотчикові Сергієві Тітаренку, який пересувається на візку та ще й нещодавно втратив дружину.

На цьому сесійному засіданні було підтримано низку свободівських ініціатив, зокрема передбачено в б'юджеті 300 тисяч гривень на закупівлю сучасної модульної громадської вбиральні; 130 тисяч гривень для сімей 13 загиблих бродівських військових (по 10 тисяч гривень на одну сім'ю); 100 тисяч гривень на встановлення дитячого майданчика по вул. Бандери. Свободівець Роман Яремович запропонував встановити по вул. Гончарській ще один дитячий майданчик, вартість якого становитиме близько 200 тисяч гривень, однак це рішення не підтримали.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: на ...

КОМЕНТАРІ