Вінниччина вчасно завершить будівництво фортифікаційних споруд у Луганській області (+фото)

Вінниччина вчасно завершить будівництво фортифікаційних споруд у Луганській області (+фото)

19.06.15 11:03 0 583
Таке переконання висловив заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник 18 червня під час Всеукраїнської селекторної наради щодо зведення областями інженерних фортифікаційних укріплень в зоні проведення АТО.

"Згідно уточненого плану, Вінницька область будує в на Луганщині 9 об'єктів на третій лінії оборони,- повідомив Василь Броварник.- На сьогоднішній день 6 опорних пунктів побудовано і передано військовим,що підтверджується актами проміжної будівельної готовності. На решті об'єктів ведуться додаткові роботи . На усіх наших об'єктах побували представники Генштабу, зауважень немає, а проблеми,що виникають, ми вирішуємо оперативно в робочому порядку."

Тож за словами посадовця, в терміни, визначені Президентом, роботи на усіх об'єктах будуть завершені (до 1 липня 2015 року усім областям необхідно передати готові опорні пункти в зоні проведення антитерористичної операції на баланс Міноборони).

Довідка:

Як повідомляє офіційний сайт Президента України, опорно-дозорний пункт Збройних Сил України - це новий оперативно-тактичний вид військового укріплення, який дозволяє водночас як контролювати значну територію, так і забезпечувати надійне і захищене розміщення військових. Подібні пункти розміщені на головних стратегічних напрямках у зоні АТО.

(http://www.president.gov.ua/news/prezident-proinspektuvav-fortifikacijni-ukriplennya-v-rajoni-33836 )











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ