У Луцьку капітально відремонтовано ще одну прибудинкову територію

У Луцьку капітально відремонтовано ще одну прибудинкову територію

19.06.15 19:16 0 683
Луцький міський голова Микола Романюк оглянув прибудинкову територію на вулиці Арцеулова, 1, 3, 5, 7, де нещодавно завершено капітальний ремонт.

На роботи з ремонту дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів з міського бюджету витрачено 1 871,279 тис. грн. Роботи виконувало ТзОВ "Луцька ДПМК".

Зроблено тут й зовнішнє освітлення, аби у пізню пору доби лучанам було зручно й безпечно повертатися додому.

Подбали й про найменших мешканців вищезазначених дворів. Тут встановили дитяче обладнання, зокрема, великі пісочниці зі столиком, гойдалки балансири, лавки, гойдалку подвійну, ігровий комплекс „Універсал”.

Проведено й заміну водопроводу, який знаходився у незадовільному стані.

Влаштовано додаткові парковки для автомобілів мешканців будинків. Раніше їх не було і свої транспортні засоби громадяни залишали на зеленій зоні.

Микола Романюк разом з мешканцями оглянув двір та вислухав їхні проблеми і побажання. Він наголосив, що у всіх дворах, які нині ремонтують у Луцьку, проводиться комплексний ремонт, який включає, окрім вкладання нового асфальтного покриття на проїзджій частині та тротуарах, ще й відновлення зовнішнього освітлення, встановлення ігрових та спортивних майданчиків. За його словами, добре, що є можливість у міському бюджеті виділяти кошти на ремонт прибудинкових територій. “У минулому році ми не зробили 15 дворів, які планували. Ми їх робимо цьогоріч. Крім того, на 2015 рік було заплановано капітально відремонтувати 20 прибудинкових територій. Тобто, цьогоріч загалом хочемо відновити 35 дворів. Надіюся, що ми це зробимо. Мешканцям ж залишається берегти те, що вже зроблено, і не руйнувати”, - наголосив він.

Також Микола Романюк подякував керівнику підприємства “Луцька ДПМК” Івану Кобаку та його колективу за якісну роботу.

Мешканці дякували міському голові за відновлену дорогу та освітлення, встановлення ігрових майданчиків, однак, у них є ще ряд проблемних питань і побажань. Зокрема, вони просили зробити пішохідні доріжки між будинками № 1, 3, 5 та 7 на вулиці Арцеулова, якими нині користуються громадяни, щоб вийти на вулицю Гулака-Артемовського.

Просили у міського голови й додатково освітити пішохідні доріжки.

Ще одне побажання, яке озвучили мешканці, було встановити штучні обмежувачі швидкості, адже двором швидко їздять автомобілі.

Міський голова пообіцяв, що їхні прохання буде виконано.

Крім того, мешканці будинків на вулиці Арцеулова, 1, 3, 5, 7 просили облаштувати й спортивний майданчик для дітей. Микола Романюк попросив громадянам зібратися і спільно вирішити, де його саме встановити і що вони хочуть там бачити, та повідомити про це департамент ЖКГ. Міський голова наголосив, коли буде досягнуто спільної думки, спортивний майданчик зведуть за місяць-півтора.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці відбулось ...
Наступна новина: Чернівці: Продовжується ...

КОМЕНТАРІ