Прокуратура домоглася справедливого покарання для молодика,який у Нововолинську викрав авто та незаконно позбавив волі двох осіб

Прокуратура домоглася справедливого покарання для молодика,який у Нововолинську викрав авто та незаконно позбавив волі двох осіб

19.06.15 17:01 0 604
Прокуратура Волині в апеляційному порядку оскаржила вирок Локачинського районного суду, яким 21-річного мешканця Нововолинська у квітні цього року було засуджено до 5 років та 6 місяців позбавлення волі за вчинення хуліганства, незаконного заволодіння транспортними засобами та незаконного позбавлення волі двох осіб.

3 грудня 2014 року цей молодик заволодів автомобілем марки "Фольксваген Пасат", припаркованим біля приміщення магазину на бульварі Шевченка у Нововолинську.

Опісля, він під час конфлікту на автозаправці завдав удару в обличчя мешканцю Нововолинська, а коли той сів у своє авто - на викраденому автомобілі наздогнав його, заблокував і, скориставшись допомогою товариша, витягнув з машини свого опонента та його пасажира.

Побивши та заштовхавши обох потерпілих у багажник "Фольксвагена", зловмисники возили їх нічним Нововолинськом, не дозволяючи вийти, а тоді вивезли за місто, ще раз побили й знову заштовхали у багажник. По тому молодики заволоділи також і автомобілем жертви.

Зважаючи на те, що, на думку прокурорів, призначене покарання не відповідало тяжкості вчинених злочинів та особі злочинця, а також через неправильне застосування судом кримінального процесуального законодавства, прокуратура оскаржила вирок суду першої інстанції в апеляційному порядку.

Погодившись із доводами прокурорів, апеляційний суд Волинської області призначив молодику покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Судовий розгляд кримінального провадження щодо його співучасника триває.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ