В Житомирській області рятувальники вивільнили з квартирного полону хвору жінку

В Житомирській області рятувальники вивільнили з квартирного полону хвору жінку

19.06.15 18:10 0 503
17 червня близько 20:00 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир Житомира хвора жінка не відчиняє двері своїм рідним. До служби порятунку «101» звернулися правоохоронці.

Як з’ясувалося, власницею житла є 70-річна бабуся, яка перенесла інсульт та стала інвалідом. Того дня до неї прийшли родичі, але після тривалих дзвінків у двері господиня так і не відчинила. Рідні, знаючи про хворобу бабусі, забили на сполох та почали набирати номери служб екстреної допомоги.

Рятувальники, які прибули до місця виклику встановили, що квартира знаходиться на третьому поверсі. На балконі було відчинено вікно, тому вони вирішили діставатися в оселю через балкон, не ламаючи вхідні двері. За допомогою висувної драбини надзвичайники потрапили до помешкання та побачили, що господиня оселі лежить на підлозі і не може самостійно піднятись. Коли рятувальники впустили в квартиру родичів, останні одразу вирішили відвезти жінку до лікарні на обстеження.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відкрили ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ