В Чернігівській області піротехніки ДСНС підняли з дна водойми та знешкодили артилерійський снаряд часів війни

В Чернігівській області піротехніки ДСНС підняли з дна водойми та знешкодили артилерійський снаряд часів війни

19.06.15 14:19 0 602
17 червня о 15:30 до Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що у місцевому ставку в с. Роїще Чернігівського району рибалки виявили підозрілий металевий предмет, схожий за ознаками на вибухонебезпечний. Чоловіки не розгубилися й одразу зателефонували до служби порятунку "101". Небезпечне місце співробітниками міліції взяли під охорону.

Наступного дня до населеного пункту прибула піротехнічна група та відділення з підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС у Чернігівській області. Водолази підняли з дна ставка вибухонебезпечний предмет, який виявився артилерійським снарядом часів війни калібром 105 мм. При додатковому обстеженні акваторії водойми фахівці інших небезпечних предметів не виявили.

Після проведення комплексу необхідних заходів артилерійський снаряд вивезли за межі населеного пункту та знищили шляхом підриву.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян! У разі виявлення підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні, не можна їх чіпати та переносити. Позначте місце знахідки яскравою тканиною та повідомте про це рятувальників за номером 101, або міліцію за номером 102. Знешкодженням вибухонебезпечних предметів мають займатися лише фахівці цієї справи.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ