В Чернігівській області ігри з сірниками малюка призвели до пожежі

В Чернігівській області ігри з сірниками малюка призвели до пожежі

19.06.15 18:00 0 556
17 червня о 17:25 до Служби порятунку «101» у Городняському районі надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у с. Сеньківка. На місце пожежі прибув підрозділ 4-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру. На час прибуття рятувальників вогнем була повністю охоплена господарча будівля. Через близьке розташування виникла загроза поширення полум’я на житловий будинок. Завдяки професійним діям рятувальників, пожежу о 18:10 було локалізовано, а о 19:00 ліквідовано. Як з’ясувалося, причиною пожежі послужили пустощі з вогнем 4-річного сина господарів будинку. Доки батьки займались по господарству на городі, залишений без належної уваги Миколка знайшов сірники і підпалили залишки торішнього сіна в сараї. Дитина дуже злякалась тому й не повідомила батьків про пожежу. Лише через певний час сусіди помітили пожежу та зателефонували за номером 101.

В результаті пожежі вогнем знищено господарчу будівлю та врятовано поруч розташований житловий будинок. На щастя, дитина не постраждала.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій Звертаються до батьків з проханням: не залишайте маленьких дітей без нагляду, контролюйте розваги дітей та власним прикладом виховуйте у них навички культури безпечної поведінки.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: сергій Надал ...
Наступна новина: На Вінниччині відкрили ...

КОМЕНТАРІ