Міський голова Микола Романюк зустрівся з Конвентом провідників ідей зайнятості Волинської обласної служби зайнятості

Міський голова Микола Романюк зустрівся з Конвентом провідників ідей зайнятості Волинської обласної служби зайнятості

19.06.15 11:51 0 583
Міський голова Микола Романюк зустрівся з Конвентом провідників ідей зайнятості Волинської обласної служби зайнятості. Під час зустрічі він відповів на запитання, які стосувалися ролі та значення для міської економіки від діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у місті Луцьку. Він повідомив, що у Луцьку створено 142 ОСББ. І чим більше у Луцьку ОСББ, тим краще працюють ЖКП. Міська влада сприяє їх роботі, діє Програма підтримки ОСББ. Серед проектів, які реалізуються у її рамках, співфінансування у встановленні обліку тепла. А про якість роботи ОСББ свідчить те, що на службу оперативного реагування 15-80 не надходять скарги на об'єднання співвласників багатоквартирних будинків.

Учасників зустрічі також цікавило укомплектування працівниками КП “Луцьке підприємство електротранспорту”. Зокрема, навчання службою зайнятості водіїв для цього підприємства. За словами міського голови, розвитку електротранспорту надається велика увага. Найближчим часом вулицями Луцька буде курсувати 44 тролейбуси. Також планується придбання 30 нових тролейбусів, а для цього потрібні будуть кволіфіковані водії та кондуктори.

Торкнулися питання соціальних послуг у місті Луцьку для жителів навколишніх сіл. Микола Романюк запевнив, що попри усе на медичні послуги та навчання дітей, кошти знайдуться у міському бюджеті.

Обговорили питання трудової міграції. Її великою мірою зумовлює вартість житла. Микола Романюк вважає, що саме Програми кредитування житла для молоді можуть допомогти у вирішенні проблеми.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Підприємство ...

КОМЕНТАРІ