На Тернопіллі свободівці стали на захист будівельного підприємства,яке намагалися захопити рейдери

На Тернопіллі свободівці стали на захист будівельного підприємства,яке намагалися захопити рейдери

19.06.15 12:33 0 979
17 червня 2015 року у приміщення ТОВ "Домобудівник", що у Тернополі на Лозовецькій, 13 увірвалися люди в масках. "Тітушки", незважаючи на дії охоронців, поламали двері, ввірвалися до кабінетів та захопили підприємство. На захист працівників та дирекції підприємства стали голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький та депутати Тернопільської міської ради свободівці Ігор Костів, Віталій Харкавий, Іван Сороколіт, Олег Шумило.

Директор ТОВ "Домобудівник" Василь Чупровський пояснив ситуацію: "Таким рейдерським захопленням колишній директор намагається захопити ласий шматок – 11 гектарів землі, бо підприємство після його звільнення стало процвітати і зараз є доволі успішним. Ми відновили підприємство, зробили новий дах, накрили його. А колишній директор, якого було звільнено два роки тому, зробив начебто збори, виготовив липовий протокол без реєстру учасників і сам себе назначив ліквідатором. Вже кілька місяців він не дає нам працювати, а тепер ще й привіз повен автобус "тітушків".

"Таке враження, що повертаються страшні 90-ті, коли на вулицях коївся безлад, процвітала злочинність, у чесних людей відбирали бізнес та гроші, не давали працювати підприємцям, а чужі заслуги злочинно присвоювали собі. Навіть не віриться, що коли у країні війна і криза, у когось ще вистачає нахабності вриватися у приміщення будівельної організації, ламати там усю роботу і не давати людям працювати. Ми з колегами-депутатами зробимо усе, щоб такі рейдерські захоплення більше не повторювалися і щоб винні були покарані. Не можна пробачати такі дії нахабам і злочинцям, бо якщо закриємо на це очі раз, то захоплення буде і вдруге. Закликаю усіх людей не бути байдужими до таких низьких випадків і не стояти осторонь. Захистимо один одного", – закликав очільник Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львівській області під ...
Наступна новина: Діти пришкільних таборів ...

КОМЕНТАРІ