Тернопілля: «Кооперативи – один із перспективних напрямків розвитку села»

Тернопілля: «Кооперативи – один із перспективних напрямків розвитку села»

19.06.15 16:50 0 611
Про це наголосив під час Свята полуниці керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Ігор Дулеба, яке відбувалося у селі Лосятин Кременецького району.

«Лосятин показує приклад усій області, як завдяки сільським обслуговуючим кооперативам можна створювати нові робочі місця, розвивати село та залучати іноземні інвестиції. За сприяння компанії «Данон, грантовій підтримці Проекту USAID АгроІнвест, фонду «Хайфер Інтернешнл» і МБФ «Добробут громад» сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Лосятинське молочне джерело» перетворився на сучасного постачальника полуниць. Велика подяка інвесторам, – наголосив Ігор Дулеба. - Та велика подяка також і громаді села. Адже основа успіху у тому, що збіглося дві речі – бажання інвесторів та величезна працелюбність селян, які також вкладають кошти у спільну справу. Передаю найщиріші вітання усій громаді та інвесторам від голови обласної ради Василя Хомінця , депутатського корпусу. Лосятинська громада показує приклад результативної співпраці у тому, як можна власними силами, власним бажанням та з активною сільською радою робити села успішними».

Голова облдержадміністрації Степан Барна та Ігор Дулеба вручили спільні грамоти ОДА та обласної ради інвесторам кооперативного руху Лосятина.

Гості свята мали нагоду відвідати полуничне поле та ознайомитися із технологіями вирощування полуниці, сімейну полуничну ферму та камеру для заморожування ягід.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ