Буковинський дільничний:

Буковинський дільничний: "З дитинства мріяв стати міліціонером,щоб допомагати людям"

19.06.15 20:21 0 586
Дільничний інспектор міліції, особливо у сільській місцевості, є так званим «народним» міліціонером. Адже саме до нього в першу чергу звертаються громадяни в разі виникнення проблем.

Село Мигове розташоване серед мальовничої природи Вижниччини. На його території знаходяться численні туристичні комплекси. Звісно, і гірська місцевість, і постійний потік туристів додає роботи місцевому дільничному інспектору міліції – Дмитру Мендришорі. Тим паче, що його територія обслуговування не лише Мигове, а й село Велике. Загальна кількість проживаючих – понад 4700 осіб. Міліціонер зізнається, допомагають йому у нелегкій роботі члени громадського формування. Їх у Миговому нараховується десятеро.

Підтримує тісну співпрацю дільничний і з сільською радою. Адже завдяки допомозі органів місцевого самоврядування облаштували кабінет дільничного інспектора міліції, де він щоденно приймає громадян та вислуховує їхні проблеми. В сільській раді своїм дільничним задоволені. Розповідають, що він завжди готовий допомогти. Гарно відгукуються про дільничного і місцеві мешканці. Кажуть, міліціонер чуйний до проблем інших. І не дивно, адже, як зізнався сам дільничний інспектор, ще з дитинства мріяв бути правоохоронцем, щоб допомагати та захищати громадян.

Всього на території Вижницького району несуть службу 17 дільничних інспекторів міліції. серед їх основних завдань – профілактика та розкриття правопорушень. Але у зв'язку із складною ситуацією в державі міліціонери мають особливі доручення. За словами заступник начальника Вижницького райвідділу міліції – начальника міліції громадської безпеки Івана Кречуна, правоохоронців націлюють і на підтримку сімей, годувальники яких несуть службу у зоні проведення АТО. Дільничні систематично навідуються до цих родин, надають усю необхідну допомогу.

Також дільничний інспектор міліції Дмитро Мендришора розповів, що усім селом збирають допомогу та відправляють її для земляків, котрі беруть участь в АТО. І, переконує, справжній дільничний не має стояти осторонь проблем громадян. Саме за цю позицію і цінують старшого лейтенанта Мендришору місцеві мешканці.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: За підсумками першого дня ...

КОМЕНТАРІ