В Луцьку жителі Конякіна,12а спільними зусилля створили затишок у під’їзді

В Луцьку жителі Конякіна,12а спільними зусилля створили затишок у під’їзді

19.06.15 11:29 0 616
Мешканці І-го під'їзду на вулиці Конякіна, 12а довели, як можна створити у спільному домі комфорт і затишок. Вже біля входу у під'їзд видно, що тут живуть дбайливі господарі. У клумбах зацвітають квіти, а біля них вмостився декоративний дракончик, якого вони зробили із стареньких шин.

Сусіди розповіли, що вирішили спільними зусилля відремонтувати під'їзд. Зібрали кошти, купили матеріали, а працівники ЖКП №11 побілили й пофарбували сходинкові майданчики. Та увійшовши у під'їзд, здається потрапляєш у яскравий світ дитинства.

Жителі цього під'їзду розповіли, що ініціатором розписів стін є Олена Дікарєва. Пані Олена зізналася, що її спонукало взяти до рук пензля бажання перетворити похмурі зелені стіни у барвисту казку. Тоді вона й спробувала намалювати на стінах біля своєї квартири яскраві метелики, божі коровки і барвисті квіти. Цю ініціативу підтримали сусіди, і їхній під'їзд перетворився у художню майстерню, де народжувалися неповторні сюжети. Люди розповідали, що хтось хотів зобразити героїв мультфільму, хтось сюжет улюбленої казки, а одна жінка сказала, що її надихнув малюнок, який вона побачила на дитячій піжамі. Сусіди й так ніколи не ворогували, а спільна праця їх ще більше здружила.

А ще мешканці будинку з вулиці Конякіна, 12а розповіли, що нещодавно у їхньому дворі побував міський голова Микола Романюк, адже там розпочинається комплексний ремонт прибудинкової території, уже відбувається відновлення асфальтного покриття. Люди радіють з того, що тепер у них всюди буде красиво і затишно — у квартирах, під'їздах, у дворі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ