Підприємство «Луцькспецкомунтранс» перевіряє та чистить мережі зливової каналізації міста

Підприємство «Луцькспецкомунтранс» перевіряє та чистить мережі зливової каналізації міста

19.06.15 12:02 0 530
З березня місяця працівники Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» розпочали перевірку та очистку мережі зливової каналізації міста. такі роботи здійснюють на проспекті Волі.

За словами директора підприємства Валерія Кузьмича, щоденно бригада з п'яти чоловік забезпечує роботу машини з очистки колодязів МОК, каналопромивочного автомобіля КО-502б та самоскида, який забирає бруд.

Ще п'ять чоловік забезпечують чистку та ремонт решіток, у які під час дощу потрапляє листя, скошена трава, інше сміття. Цього року зима була не суворою, на дороги висипано незначну кількість соляно-щебеневої суміші, тож підприємство планує очистити не лише вулиці міста, а й прибудинкові території. Залежно від обставин, за день бригада іноді очищає кілометр мережі, а іноді всього 100 метрів.

Загалом мережа зливової каналізації міста прочищається належно, а підтоплення виникають через неспроможність труб пропустити велику кількість зливних вод. До прикладу, на проспекті Відродження виникали підтоплення тому, що там розміщено 68 колодязів, а раніше було значно менше будинків, відповідно й асфальтного покриття і колодязів.

Минулого року було зроблено реконструкцію каналізації біля міської поліклініки №2, тепер підтоплень у цьому районі немає.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: На Вінничині донецький ...

КОМЕНТАРІ