Тернопіль: сергій Надал зустрівся з ініціативною групою ТОВ «Домобудівник»

Тернопіль: сергій Надал зустрівся з ініціативною групою ТОВ «Домобудівник»

19.06.15 17:49 0 521
18 червня міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся з ініціативною групою ТОВ «Домобудівник», на приміщення якого раніше була здійснена рейдерська атака. Як зауважив Сергій Надал, наразі необхідно дати можливість людям працювати та отримувати заробітну плату, а усі юридичні суперечки між різними сторонами конфлікту повинні вирішуватися виключно у судовому порядку.

«Тернопіль повинен бути спокійним та затишним містом, де діє закон. Нам також необхідні робочі місця в умовах кризи та відсутність обманутих пайків. Адже зупинка роботи даного будівельного підприємства означатиме, що пайовики будинків можуть понести втрати, - розповідає Сергій Надал. - Моя позиція чітка. Якщо є непорозуміння між керівництвом, то воно повинне вирішуватися виключно у судовому порядку, але без тітушок та захоплень приміщень».

Міський голова додає, що відреагує на письмове звернення працівників даного товариства та ініціюватиме окрему зустріч щодо даного питання із керівництвом міліції та СБУ. Також працівники запрошені на чергову сесію міської ради, де зможуть висловити свою позицію перед депутатами, щоб ті, у межах компетенції, прийняли відповідне рішення.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирському парку ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ