У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам пожежної безпеки

19.06.15 14:30 0 596
17 червня рятувальники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області спільно із працівниками Федорівської сільської ради Гощанського району відвідали оселі людей похилого віку та багатодітних сімей та роз’яснили їм правила пожежної безпеки у побуті.

Разом з тим, рятувальники провели інструктажі та бесіди на протипожежну тематику щодо необхідності бути пильними при використанні відкритого вогню, газового обладнання та електроприладів. Результатом проведеної роботи стало здійснення відпрацювання у понад 40 житлових будинках одиноких пристарілих громадян, багатодітних сімей, неблагонадійних громадян та осіб, які перебувають на обліку соціального захисту.

Основна мета заходу попередження виникнення пожеж, покращення протипожежного захисту житлового фонду та навчання населення елементарним правилам пожежної безпеки в побуті.

У ході рейду громадянам було вручено листівки, плакати та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки. Крім того, основна увага зверталася на стан пожежної безпеки в житлових будинках.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ