У Львівській області упродовж рятувальники 4 рази надавали допомогу по відкриванню дверей

У Львівській області упродовж рятувальники 4 рази надавали допомогу по відкриванню дверей

19.06.15 16:10 0 575
17 червня о 09:25 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку знаходиться зачинена дитина, 2015 року народження. Подія трапилась в м. Новояворівськ по вул. Вербицького, 3. Рятувальники ДПРЧ-54 м. Новояворівськ за допомогою автодрабини потрапили в квартиру та надали доступ до дитини працівникам медицини катастроф.

Цього ж дня, о 11:47 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Максимовича, 7 у квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку знаходиться жінка, 1937 року народження. Жінка не могла самостійно відкрити двері та потребувала медичної допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням забезпечено доступ в квартиру працівникам швидкої медичної допомоги.

О 12:13 у м. Львові по вул. Дунайська, 32 на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, зачинилась дитина, 2014 року народження. Фахівці ДСНС забезпечили матері доступ в квартиру.

Вже увечері, о 18:19 у м. Львові по вул. Дунайська ,7 у квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку зачинилася дівчинка, 2012 року народження. Рятувальники ДПРЧ-29 м. Львова надали матері доступ до житла. Внаслідок подій ніхто із дітей не постраждав.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує батькам, бабусям та дідусям і всім громадянам, які займаються вихованням дітей: будьте обачними та уважними, не залишайте дітей без нагляду в кімнаті або самих удома. Дитяча цікавість може призвести до страшних наслідків.

Пам’ятайте, краще запобігти нещасному випадку, ніж розплачуватись за необачність!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Жителям столицы ...

КОМЕНТАРІ