В Закарпатській області піротехніки знешкодили мінометну міну,виявлену в лісі

В Закарпатській області піротехніки знешкодили мінометну міну,виявлену в лісі

19.06.15 18:31 0 599
17 червня фахівці-піротехніки з Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області вилучили та знешкодили вибухонебезпечний предмет, виявлений у Берегівському районі.

Напередодні ввечері місцевий мешканець, гуляючи лісовим масивом поблизу с. Гут, натрапив на підозрілий металічний предмет. Про небезпечну знахідку чоловік о 21:20 повідомив до оперативно-рятувальної служби Закарпаття. Піротехніки, прибувши наступного дня на місце події, вилучили із землі мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни. ВНП транспортували на військовий полігон у с. Кідьош, де о 13:25 знищили.

Шановні закарпатці! Будьте обережні під час відпочинку в лісі, адже будь-якої миті ви можете натрапити на вибухонебезпечний предмет. Якщо ви знайшли підозрілу річ, у жодному разі не чіпайте її руками і не намагайтеся самостійно знешкодити вибухівку. Замість цього розмістіть поруч із місцем знахідки попереджувальні знаки (огорожу, червону стрічку тощо) й повідомте про виявлений ВНП до служби порятунку за номером «101».

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Хмельниччині на шляху ...

КОМЕНТАРІ