Міліціонери викрили зловмисника,котрий незаконно заволодів майном буковинців на суму понад 80 тисяч гривень

Міліціонери викрили зловмисника,котрий незаконно заволодів майном буковинців на суму понад 80 тисяч гривень

20.06.15 12:20 0 582
Раніше судимий за майнові злочини чернівчанин в одного потерпілого поцупив будівельні інструменти, а в іншого – шахрайським шляхом заволодів музичними інструментами.

Під час профілактичного відпрацювання Першотравневого району до працівників карного розшуку місцевого райвідділу міліції звернувся 49-річний чернівчанин. Чоловік повідомив, що ще на початку травня малознайомий попросив на декілька днів музичні інструменти, однак до цього часу їх не повернув. Недобросовісному чоловіку потерпілий віддав дві музичні колонки, два мікрофони, клавішний інструмент, підсилювач та стабілізатор, загальною вартістю 63 тисячі гривень.

Міліціонери знайшли любителя чужого майна. З'ясувалося, що 37-річний мешканець обласного центру частину інструментів продав, а частину здав у ломбард. Виручені гроші витратив на розваги.

Слідчі Першотравневого райвідділу міліції за фактом шахрайства розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Також, оперативники встановили причетність чоловіка і до крадіжки будівельних інструментів у 56-річного мешканця Чернівців. Зловмисник проник до підсобного приміщення потерпілого, звідки поцупив будівельний фен, 2 шліфувальні машинки, перфоратор та електрорубанок. Завдані збитки заявник оцінив у суму понад 17 тисяч гривень.

Такі дії зловмисника правоохоронці кваліфікують за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне чернівчанину загрожує ув'язнення строком до шести років.

Крім цього міліціонери перевіряють причетність чоловіка до аналогічних злочинів на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У США художник роздрукує ...
Наступна новина: У Львівській області з ...

КОМЕНТАРІ