Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 4 пожежі

20.06.15 11:02 0 576
Протягом минулої доби в Чернівецькій області виникло 4 пожежі. Так, 18 червня у селі Валя Кузьмина Глибоцького району сталася пожежа на території приватного господарства місцевого мешканця. Загорання виникло в літній кухні, звідки перекинулося на прибудовану господарську будівлю. Розповсюдженню пожежі сприяли дерев’яні конструкції будівель. Загальна площа пожежі склала 118 кв.м.. Рятувальники смт. Глибока та місцеві пожежні охорони Валя Кузьмина та Волока, які були направлені за місцем виклику, зупинили розповсюдження пожежі. В подальшому небезпека була ліквідована. Вогнем знищено покриття та частково перекриття літньої кухні, побутову техніку. Чіткі та злагоджені дії працівників пожежно-рятувальних підрозділів дозволили врятувати від знищення житловий будинок, який знаходився поруч і на який міг перекинутися вогонь.

Того ж дня рятувальники ліквідували пожежу в господарській будівлі, що сталася в селі Білоусівка Сокирянського району. Складність пожежі полягала в тому, що всередині будівлі зберігалося сіно, через що полум’я швидко поширювалося по конструкції будівлі. Також існувала загроза перекидання вогню на розташований поруч житловий будинок. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежа була вчасно ліквідована, завдяки чому від знищення було врятовано житловий будинок. Вогнем знищено пів тонни сіна, пошкоджено речі домашнього вжитку.

Всього минулої доби в ході ліквідації пожеж рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 5 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ