Школярі Чернівців спробували себе у ролі міського голови

Школярі Чернівців спробували себе у ролі міського голови

20.06.15 09:07 0 579
43 учнівські роботи надійшло на міський творчий конкурс «Якби я був мером міста», який було започатковано з ініціативи міського голови Олексія Каспрука.

Конкурс проводився серед учнів та вихованців 2-11 класів, загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів Чернівців з метою розвитку творчої ініціативи учнівської молоді, підвищення її обізнаності про значення та місце місцевого самоврядування у житті держави, активізацію участі учнів у житті громади, виховання патріотизму, відповідальності за сьогодення та майбутнє рідного міста.

На конкурс надійшло 43 творчих роботи, в тому числі сорок індивідуальних (гімназії №2,3,6; ліцей №4, військово-спортивний ліцей-інтернат, ЗОШ №3,4,5,10,16,19,24,27,28,38, НВК «Берегиня», «Любисток», СПШ №23) та 3 колективних (ЗОШ №33,37, СШОРТТ №41).

Учасники конкурсу представили свої роботи у вигляді есе, казок, віршів, роздумів, передвиборчих програм, учні СШОРТТ №41 підготували відео, члени пришкільного англомовного табору «Пролісок» ЗОШ №37 – фотоколаж «Давай це робити разом» та його коментар англійською мовою, вихованці пришкільного табору «Барвінок» – плакат-малюнок «Я – мер. Передвиборна програма».

Усі учасники конкурсу продемонстрували готовність бути господарями свого міста, активними членами міської громади. Юні чернівчани вважають, що у місті потрібно ремонтувати дороги, більше садити дерев та квітів, створювати нові пішохідні зони, лікарні забезпечити сучасним обладнанням, будувати більше спортивних закладів, майданчиків,басейнів, кінотеатрів, парків з дитячими атракціонами, побудувати притулок для бездомних тварино, смачно готувати в їдальнях та дарувати дітям морозиво.

Міський голова Олексій Каспрук кожному учаснику конкурсу адресував лист- подяку, в якому запевнив , що усі ідеї та пропозиції, висловлені на конкурсі «Якби я був мером міста», уважно вивчить та врахує у роботі.

Конкурсна комісія визначила 9 переможців» (по 3 переможця у різних вікових категоріях) .

Переможцями міського конкурсу творчих робіт «Якби я був мером міста» визнано:

* Півняк Вікторію, ученицю 2-го класу ЗОШ 5 (вчитель Ванджура Л.В.);

* Тонкевик Еріку, ученицю 3-го класу ЗОШ №23 (вчитель Блас В.О.);

* вихованців пришкільного табору «Барвінок» (колективна робота) ЗОШ №33 (вчитель, начальник пришкільного табору Ткачук Л.І.);

* вихованців пришкільного англомовного табору «Пролісок» (колективна робота) ЗОШ №37 (вчитель, начальник пришкільного табору Сердулець А.В.).

* Максимюка Михайла, учня 6-го класу ЗОШ №4 (вчитель Сьомака О.В.);

* Суркову Тетяну, ученицю 5-го класу ліцею №4 (вчитель Ряба О.О.);

* Морараш Емілію, ученицю 7-го класу ЗОШ №10 (вчитель Морараш А.К.);

* Шульженко Катерину, ученицю 9-го класу ЗОШ №28 (вчитель Кушнерюк Н.М.);

* Рудніцьку Альону, ученицю 11-го класу ЗОШ №3 (вчитель Гончарюк Л.І.)

Переможці відзначені Подякою міського голови, пам'ятним подарунком та квитками на дитячі атракціони у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині міліція ...
Наступна новина: Через одну із найбільших ...

КОМЕНТАРІ