В Житомирській області за добу вогнеборці двічи ліквідовували займання сухої рослинності

В Житомирській області за добу вогнеборці двічи ліквідовували займання сухої рослинності

20.06.15 10:33 0 546
8 червня о 13:20 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Володарськ-Волинський надійшло повідомлення про займання копиці сіна, що в селі Сколобів.

По прибуттю до місця виклику чергового караулу вогнеборців встановлено, що горить близько 5 тонн сухої рослинності. Копиця знаходилась у полі. Локалізувати пожежу вдалося вже о 13:44, а остаточно ліквідувати о 15:35. Проте сіно врятувати не вдалося. Всі обставини події наразі встановлюються.

Тогож дня, але вже о 19:50 бійці 22-ї частини довелося виїжджати ще на одне загорання копиці соломи, що знаходиться у селі Вишняківка. Пожежу виявили власники – вони відчули, що з вулиці іде запах диму. Господарі негайно повідомили про це службу порятунку «101».Вже о 19:54 бійцям ДСНС вдалося локалізувати займання та о 20:55 ліквідувати. На цей раз пожежа знищила лише 1 тонну сухої рослинності.

Зі слів господарів займання могло статися через пустощі із сірниками їхнього малолітнього сина, грався біля копиці. Проте остаточна причина наразі встановлюється.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: на Сокирянщині ...
Наступна новина: Розважальні сервіси у ...

КОМЕНТАРІ