Закарпаття: воловецькі рятувальники влаштували пожежний «лікбез» для дошкільнят

Закарпаття: воловецькі рятувальники влаштували пожежний «лікбез» для дошкільнят

20.06.15 10:43 0 580
Вчити правила пожежної безпеки треба змалечку – впевнені рятувальники Воловецького району. Саме тому вони навідалися в дошкільний навчальний заклад с. Скотарське, де провели пізнавальний урок для малечі. Представників районного відділу ДСНС уважно слухали два десятки дошкільнят віком від 3 до 5 років.

Хлопчикам і дівчаткам було надзвичайно цікаво дізнатися більше про будні пожежників та рятувальників.

Діти мали змогу побачити дії бійців ДСНС наочно в спеціальному мультфільмі. Після цього вихованці дитсадка за допомоги вихователя й представника Служби порятунку розмалювали малюнки на протипожежну тематику. Не забули рятувальники й «просвітити» малечу стосовно правил пожежної безпеки. Зокрема, дітей застерегли від небезпечних ігор із сірниками й іншим відкритим вогнем. Також їм нагадали, що у випадку пожежі слід негайно дзвонити за номером 101. Крім цього, працівники ДСНС провели для малечі цікаву вікторину з інших питань безпеки життєдіяльності.

Не обійшлося під час зустрічі й без дитячої втіхи – мультфільмів «Смішарики – Азбука безпеки», «Фокс і Трот поспішають на допомогу – Пожежа», «Урок обережності» і більш серйозного мультфільму «Небезпечні знахідки» – про те, як поводитися при виявленні вибухонебезпечного предмету. Вдячними за цікаву, змістовну, а головне – корисну бесіду були і маленькі слухачі, і дорослі – персонал навчального закладу.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: громадські ...
Наступна новина: В Чернівецькій області “З ...

КОМЕНТАРІ