В Закарпатській області медицина поповнилася новими кадрами

В Закарпатській області медицина поповнилася новими кадрами

20.06.15 09:01 0 538
В обласному муздрамтеатрі відбулися святкові заходи з нагоди випуску студентів медичного факультету УжНУ. Участь в урочистостях взяв голова обласної ради Володимир Чубірко та ректор УжНУ, голова комісії з питань охорони здоров'я облради Володимир Смоланка. Це вже 70-тий випуск студентів медичного факультету. Після шести років навчання студенти можуть на практиці довести, що рівень знань отриманих в закладі залишається високим. Цього року навчання завершують і частина іноземних студентів. Разом з тим вже в перші місяці роботи ви відчуєте наскільки складним і відповідальним є фах, обраний вами, – з цими словами звернувся до студентів декан медичного факультету Олександр Болдижар.

Привітав випускників голова обласної ради Володимир Чубірко «Ви обрали складну професію, адже медики супроводжують людину від народження до останнього подиху. Перед вами відкриваються нові обрії життя. Я вам всім бажаю любити свою професію, з повагою ставитися до своїх пацієнтів, любити свій рідний край. Щиро радий й за іноземних студентів, які навчалися в стінах нашого закладу. Всім бажаю успіхів!».

Після привітання відбулося вручення дипломів іноземним студентам ректором УжНУ Володимиром Смоланкою та головою облради Володимиром Чубірком.

Читайте також:

Випускник на лінійці зняв свою медаль і вдягнув дівчині, якій вчителька “зарубала” нагороду

Прес-служба облради

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фракція "Свободи" ...
Наступна новина: Транспортні проблеми ...

КОМЕНТАРІ