На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну надзвичайну подію,що виникла внаслідок терористичного акту

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну надзвичайну подію,що виникла внаслідок терористичного акту

20.06.15 11:47 0 610
18 червня на базі ДП «Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства» відбулося комплексно-тактичне навчання з реагування на надзвичайні ситуації пожежного та техногенного характеру.

За тактичним задумом, на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення, про те що внаслідок терористичного акту в одному з цехів з обробки металу стався вибух, що спричинив пожежу. На момент виникнення надзвичайної події в цеху знаходились працівники, які «постраждали» та залишилися заблоковані в приміщенні.

Рятувальники оперативно прибули до місця виклику та провели розвідку, під час якої здійснили пошуково-рятувальні роботи та ліквідували умовну пожежу. «Постраждалих» працівників підприємства евакуювали та передали медикам, які надали медичну допомогу та доставили їх до лікарні. До навчань також були задіяні всі працівники підприємства, завданням яких було якнайшвидше евакуюватися до бомбосховища.

Метою комплексно-тактичного навчання є відпрацювання практичних навиків із ліквідації пожежі та її наслідків. Такі навчання є досить важливими, адже у нашій повсякденній роботі трапляються різні небезпечні ситуації, які потребують швидкого реагування та надання допомоги людям за будь-яких умов.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ