у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту визначились переможці у підйомі висувною 3-колінною драбиною у вікно третього поверху навчальної башти

у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту визначились переможці у підйомі висувною 3-колінною драбиною у вікно третього поверху навчальної башти

20.06.15 09:51 0 610
18 червня на базі спортивного комплексу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України у Хмельницькій області в рамках Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту учасники змагались у якнайшвидшому встановлені та підійманні висувною 3-колінною драбиною у вікно третього поверху навчальної вежі.

Цей вид пожежно-прикладного спорту, найбільш наближений до дій в умовах реальної пожежі. На змаганнях спортсмени стартують у парах (1-й і 2-й номери). Знімають 3-колінну драбину, вага якої перевищує 50 кг, з пожежного автомобіля або його макета, розташованого на лінії старту, і долають дистанцію до навчальної башти. Після цього 1-й номер висуває драбину до рівня третього поверху, а 2-й піднімається нею і фінішує. Такі зусилля вимагають злагодженості дій та психологічної сумісності обох учасників команди.

Тож, перше місце дісталось команді з м. Київ, друге – Київській області, третє – Миколаївській області.

Загальнокомандні місця після проходження 4-х етапів змагань розподілилися наступним чином: І місце впевнено утримує команда зі столиці, ІІ – Київська область, ІІІ – Волинська область.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кількість одержувачів ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ