у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту визначились переможці 100 м смуги з перешкодами

у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту визначились переможці 100 м смуги з перешкодами

20.06.15 09:41 0 571
18 червня на базі спортивного комплексу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України у Хмельницькій області в рамках Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту учасники долали стометрову смугу з перешкодами, а це вимагає від спортсмена повної концентрації сил і уваги. Адже для того, щоб успішно її подолати, необхідно володіти швидкістю спринтера і спритністю гімнаста. Через 23 метри після старту спортсмен долає двометровий паркан, підхоплює два пожежних рукави вагою 5 кг, пробігає колодою (бумом), після чого приєднує один рукав до розгалуження, що стоїть на біговій доріжці, а другий до ствола, що знаходиться за спиною з моменту старту, потім перетинає фінішну пряму.

За результатами подолання 100 м смуги з перешкодами у запеклій боротьбі першість виборола команда з Волинської області, ІІ місце дісталось спортсменам із м. Києва, «бронзу» завоювали рятувальники Київської області.

Відтак, у двоборстві за результатами подолання 100 м смуги з перешкодами та підйому штурмовою драбиною у вікно 4 поверху навчальної башти лідирує команда з м. Києва, ІІ місце – Волинь та ІІІ місце – Київська область.

Загальнокомандні місця після проходження 3-х етапів розподілилися наступним чином:І місце – м. Київ, ІІ – Волинь і ІІІ – Київська область.

В особистому заліку з подолання 100 м смуги з перешкодами чемпіоном України став Сергій Присяженко з Львівської області з результатом 15,84 с., срібло у його старшого брата Андрія Присяженка з м. Києва з результатом 16,18 с., а бронзову медаль отримає Дмитро Лютенко з результатом 16,90 с., який також представляє столицю.

Особисті результати у двоборстві: І місце – Сергій Присяженко (Львівська область), ІІ місце – Андрій Присяженко (м. Київ), ІІІ – Роман Тхорук (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності).

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ