у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту визначились переможці у пожежній естафеті 4 x 100

у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту визначились переможці у пожежній естафеті 4 x 100

20.06.15 10:21 0 543
Завершився перший день Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів ДСНС України, що проходить на базі спортивного комплексу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України у Хмельницькій області. У другій половині дня спортсмени долали пожежну естафету 4 х 100 м.

Під час цього виду змагань учасники з естафетою (пожежний ствол) у руках проходять чотири етапи. На першому етапі вогнеборець піднімається на дах будиночка за допомогою драбини-палки, на другому етапі долає паркан заввишки два метри. На третьому етапі, підхопивши рукави і пробігши бумом, спортсмен приєднує рукава до розгалуження та прокладає рукавну лінію. Фінальний четвертий етап закінчується видовищною подією – учасник гасить вогнегасником палаючу рідину в деку.

Отже, за результатами пожежної естафети 4×100 м призові місця розподілились наступним чином: І місце з результатом 56, 87 с – команда з м. Київ; ІІ місце з результатом 58,06 с – Львівська область; ІІІ місце з результатом 58,13 с – Одеська область.

Тож, за результати першого дня змагань за двома видами вправ лідирує команда з м. Київ, друге місце посіла команда з Одещини, третє – Львівська область.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ