у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту визначились переможці у підійманні штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної башти

у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту визначились переможці у підійманні штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної башти

20.06.15 13:09 0 625
На базі спортивного комплексу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України у Хмельницькій області триває Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів ДСНС України.

Розпочались змагання з підіймання штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної башти. Цей вид змагань є одним з найбільш видовищних. Після стартового пострілу, спортсмен зі штурмовою драбиною у руці пробігає 32 метри до навчальної вежі і починає підійматися на неї, закріплюючи драбину за віконний отвір на кожному поверсі. Фінішу спортсмен досягає на 4-му поверсі. У цьому виді програми, який проходив у запеклій боротьбі, перемогу здобула команда з Одеської області, друге місце дісталося команді з м. Києва, третє – Волинській області. Варто зауважити, що володарів другого та третього місць розділила лише сота частка секунди.

В особистому заліку перше місце виборов Сергій Присяженко (Львівська обл.) з результатом 13,23 с., друге – Василь Нечко (м. Київ) з результатом 13,44 с.; третє – Вадим Кремінський (Одеська область) 13,64 с.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Волинські свободівці ...

КОМЕНТАРІ