В Ужгороді оголосили фотоконкурс для школярів

В Ужгороді оголосили фотоконкурс для школярів

20.06.15 09:29 0 553
Цього тижня в Ужгороді розпочався перший етап фотоконкурсу для школярів ім. В. Пилип'юка.

Про це розповів Євген Бобров, начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Конкурс організували Спілка фотохудожників Закарпаття, управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді, управління освіти Ужгородської міської ради.

Володимир Ньорба, голова Спілки фотохудожників Закарпаття, розповів, що фотороботи прийматимуть від учнів, починаючи з найменших класів до 11-го. «Теми загальні: вільна тема, природа, спорт і мій рідний край. До розгляду журі надсилаються фотографії в цифровому форматі. Кожен учасник може відправити не більше трьох фотографій до кожної теми», – каже Володимир Ньорба.

Ужгород, за словами Володимира Ньорби, став одним з провідним фотоцентрів не тільки України, а й східної України. «Молодь дуже зацікавилася фотографією. З’явилися засоби, доступні для учнів школярів і студентів, фотографія набула значної популярності, зараз назріла необхідність активніше залучати молодь до виставок, яких в області за рік було проведено 59», – додав Володимир Ньорба. Роботи від школярів прийматимуть до 25 вересня, відтак фахове журі відбере найкращі і у рамках святкування Днів Ужгорода відбудеться виставка у Лінгвістичній гімназії. Переможці отримають грамоти та нагороди. Організатори також наголошують на соціальній спрямованості заходу і самих робіт.

«Школярі мають цікаве завдання на літо», – зауважили організатори.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку літня школа ...
Наступна новина: Українські клуби більше не ...

КОМЕНТАРІ