Волонтери купили для 24-ї бригади автомобіль

Волонтери купили для 24-ї бригади автомобіль

20.06.15 09:20 0 502
Активісти «Громадянської позиції» і волонтери придбали для першого батальйону 24-ої механізованої бригади автомобіль. Машину привезли із Польщі, помалювали, і вже найближчими днями вона вирушить у Лисичанськ.

«Кошти на цей автомобіль збирали активісти «Громадянської позиції». Ми зателефонували у Лисичанськ, спитали комбата першого батальйону, що їм потрібно, і купили на їхнє замовлення автомобіль», – розповіли волонтери Андрій Тарасенко та Ольга Фомкіна.

Співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимир Гірняк зазначив, що активісти допомагають армійцям фактично з березня минулого року.

«Ще в березні минулого року волонтерською роботою почала активно займатись Віра Лясковська. Тоді ми купували бронежилети та інше обмундирування. Зараз фактично щомісяця у зону АТО їздить наш волонтер і співкоординатор «Громадянської позиції» у міськраді Юрій Кужелюк. Цього разу ми придбали автомобіль. Звісно, будемо і надалі надавати військовослужбовцям всю посильну допомогу», – розповів Володимир Гірняк.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Романюк привітав ...
Наступна новина: Закарпаття: на ...

КОМЕНТАРІ