Газета «День» оголошує замовлення на свою нову історичну книгу «Повернення в Царгород»

Газета «День» оголошує замовлення на свою нову історичну книгу «Повернення в Царгород»

20.06.15 10:11 0 575
Газета «День» оголошує попереднє замовлення на свою нову книжку «Повернення в Царгород». Першим покупцям обіцяють бонуси.

Як повідомили у редакції видання, це є продовженням багаторічного безпрецедентного книжкового проекту «Бібліотека газети «День», який давно називають «додатком до українського паспорта».

Назву «Повернення в Царгород» книзі, яка присвячена вшануванню 1000-ліття правління Ярослава Мудрого, дала головний редактор «Дня» Лариса Івшина. Новинка розповість не лише про постать князя Ярослава, а й про захопливі і невідомі сторінки української історії того періоду. Видання вийде під загальною редакцією головного редактора газети, а підготовлене воно у співпраці провідних авторів «Дня» – істориків та філософів, літературознавців, зокрема Ігоря Сюндюкова, Володимира Рички, Дмитра Степовика, Петра Кралюка, Володимира Панченка та ін.

«Книга «Повернення в Царгород» суттєво зміцнить українську суб’єктність. А це саме те, що нам зараз потрібно найбільше, – говорить Лариса Івшина. – Тут на нас чекає розкриття багатьох таємниць, наслідки багаторічної праці істориків у архівах».

«Не забуваймо про значення історичної пам’яті. Історія була й залишається полем битви, часом доволі жорсткої. І щоб перемогти у цій битві – її, історію, треба добре знати. Отоді ми матимемо шанси на перемогу», – зазначає відомий літератор Володимир Панченко.

Нові напрацювання творчої команди газети «День» Лариса Івшина вже традиційно представить у Львові на Форумі видавців 11 вересня.

А поки що всі щирі поціновувачі «Дня» можуть робити попереднє замовлення на книгу «Повернення в Царгород». Як замовити книгу, можна дізнатися на сайті газети «День».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: На Тернопіллі в Бучацькому ...

КОМЕНТАРІ