Для якісного ремонту доріг слід створити дорожні фонди,– Пивоварський

Для якісного ремонту доріг слід створити дорожні фонди,– Пивоварський

20.06.15 11:37 0 573
Проблема доріг актуальна не лише для Львівщини, а й для всієї України – історична та комплексна. Системне недофінансування дорожнього господарства і несистемне інвестування спричинилися до ситуації, яка склалася. Потрібно створити дорожні фонди, куди надходитимуть кошти від акцизів на імпортне пальне. Ремонт дороги. Фото: autonews.autoua.net

Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю журналістові телеканалу ZIK Данилові Мокрику висловив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

«Зараз ми намагаємось контролювати, щоб ті кошти, які виділяються на ямкові ремонти, не розікрали й використовували якомога якісніше і на тих пріоритетних напрямках, якими зараз взагалі важко проїхати. Але насправді 300 мільйонів гривень на поточне ремонтування доріг для всієї області – це крапля в морі», – наголосив посадовець.

Для того, щоб системно змінити підхід і як наслідок – ситуацію, що склалася, потрібно створити дорожні фонди.

«Ми зараз працюємо над тим, щоб гроші, які йдуть за акцизи на імпортне пальне, надходили у дорожні фонди, і, фактично, – на будівництво, ремонт та експлуатацію доріг. Уже завершуємо створення відповідного законопроекту і маю надію, що найближчим часом представимо його», – розповів Андрій Пивоварський.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Верховна Рада України ...

КОМЕНТАРІ